Skip to main content

RETURNĂRI ȘI RECLAMAȚII

Informații privind retururile
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Înainte de a returna blenderul dumneavoastră:

Un blender care clipește poate indica câteva probleme inofensive. Mai întâi: verificați dacă paharul este bine fixat pe bază. În caz contrar, dispozitivul nu va porni. În al doilea rând: asigurați-vă că blenderul este încărcat. În al treilea rând: dacă lumina intermitentă apare în timpul utilizării, încercați să înclinați blenderul și să-l agitați ușor și asigurați-vă că a fost adăugată cantitatea corectă de lichid.

Dacă blenderul nu se încarcă, vă rugăm să verificați dacă utilizați cablul original din set. Utilizați, de asemenea, o priză și un contact diferit pentru a exclude defecțiunile acestora. Când încărcați blenderul, intrarea sa USB-C nu trebuie să fie umedă sau murdară.

BlendyGo 3 are un sistem de blocare activ împotriva supraîncălzirii motorului. În cazul unui blocaj, asigurați-vă că blenderul nu este descărcat și întoarceți-l cu susul în jos, astfel încât lama să poată porni. De asemenea, este necesar să adăugați cantitatea potrivită de lichid.

VEDEȚI DETALIILE

Cum se returnează un produs?

Fiecare achiziție de pe blendygo.pl este însoțită de o garanție a satisfacției. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a face un retur fără a da un motiv. Produsul trebuie să fie în stare de funcționare și nefolosit. Dacă din orice motiv nu este, vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite coletul.

Vă rugăm să vă adresați retururile la adresa:
OLZA LOGISTIC – BZ COMMERCE GROUP 
str. Matei Corvin nr 48
410142 Oradea, jud. Bihor

Vă rugăm să împachetați coletul cu grijă și să includeți un formular de returnare tipărit. Formularul poate fi descărcat mai jos:

1. MODEL DE FORMULAR DE RETRAGERE DIN CONTRACT – până la 30 de zile de la livrarea comenzii.
2. FORMULAR DE RECLAMAȚIE

Aveți întrebări?

Trimiteți-ne un e-mail la contact@blendygo.ro.

GARANTĂM CALITATEA

Comandă BlendyGo 3 chiar astăzi!

Plasați comanda pe site-ul nostru pentru a vă bucura de o garanție de 2 ani, de un transport sigur și de dreptul de returnare extins până la 30 de zile. Convinge-te de posibilitățile uimitoare ale BlendyGo 3!