Skip to main content

DESPRE NOI

Povestea noastră
blendygo

Suntem fascinați de alimentația sănătoasă

Echipa BlendyGo este un grup de oameni care promovează alimentația sănătoasă. În timpul liber, suntem în căutarea de idei noi pentru mese nu numai sănătoase, ci și gustoase, variate și rapide. Am dorit să ne împărtășim pasiunea și astfel a fost creat blenderul wireless BlendyGo, pe care încercăm de patru ani să îl facem cunoscut persoanelor pasionate de sănătate ca și noi.

4 de ani

de experiență

3 modele

pe piață
clienți din întreaga lume
0 de mii

21 de persoane

în echipă
Mai 2019

Crearea mărcii

În 2018, am început să lucrăm la primul nostru model de blender wireless BlendyGo. Potențialul său a fost apreciat încă de la început de mii de oameni, iar în Mai 2019 s-a dovedit a fi un succes încă de la începutul vânzărilor. Comunitatea a reacționat cu o energie incredibilă, creând cocktailuri gustoase și inspirându-se reciproc pe rețelele de socializare. BlendyGo a devenit rapid proprietatea a peste 50.000 de clienți.

Septembrie 2019

Primul nostru târg de fitness

După câteva luni de muncă intensă, am avut ocazia să ne întâlnim personal cu clienții noștri și cu pasionații de fitness. La standul nostru, a putut fi testat primul model de blender BlendyGo. În timpul evenimentului, am fost surprinși în mod pozitiv de interesul dumneavoastră și de numeroasele întrebări despre blenderul wireless.
Septembrie 2021

BlendyGo 2 în premieră la târgul de fitness

BlendyGo 2 a fost un progres unic în istoria mărcii noastre și o îmbunătățire a primului model. Timp de 2 ani de funcționare, am colectat sfaturi valoroase de la clienți, pe care le-am tradus în creșterea puterii și a capacității cupei. Blenderul BlendyGo 2 s-a dovedit a fi un succes chiar mai mare decât primul model și peste 100 de mii de clienți au intrat în posesia sa.
Noiembrie 2022

BlendyGo la Stadion

În noiembrie 2022, am anunțat acțiunea anuală de Black Friday la Stadion, începând o perioadă în care mulți dintre voi ați decis să vă alăturați grupului de clienți și proprietari satisfăcuți ai blenderului BlendyGo 2. A fost un eveniment interesant pe care îl puteți urmări pe rețelele noastre de socializare.
Mai 2023

Distincție la Gala „Binefăcătorul anului”

Ca urmare a participării la un eveniment caritabil, compania noastră a primit statueta "Filantropul anului". Faptul că activitățile BlendyGo au un mesaj mult mai profund pe lângă promovarea unui stil de viață sănătos în comunitate este o mare bucurie pentru întreaga noastră echipă.
Septembrie 2023

Premiera lui BlendyGo 3

Premiera BlendyGo 3 - cel mai avansat blender wireless din lume, dezvoltat după designul nostru și protejat de un brevet. Acesta este cel mai recent eveniment din istoria noastră și, de asemenea, cel mai interesant. Momentul mult așteptat, după luni de pregătiri, a devenit realitate. În sfârșit, am reușit să vă prezentăm ceva absolut unic la scară globală.
ECHIPA NOASTRĂ

Cunoașteți-ne mai bine

Echipa BlendyGo este formată în primul rând din oameni care depun în fiecare zi efortul de a arăta lumii produsul nostru și de a se asigura că fiecare comandă este ambalată și livrată cu grijă. De asemenea, este prioritar pentru noi serviciul cu clienții care are grijă să răspundă la toate întrebările și preocupările dumneavoastră. Cunoașteți mai bine echipa!

David

Consiliul de administrație

Matei

Consiliul de administrație

Monica

Social Media

Margareta

Fotografii

Loan

Marketing

Mihai

Marketing

Loana

Serviciul clienți

Grigore

Distribuție

Olivia

Marketing
GARANTĂM CALITATEA

Comandă BlendyGo 3 chiar astăzi!

Plasați comanda pe site-ul nostru pentru a vă bucura de o garanție de 2 ani, de un transport sigur și de dreptul de returnare extins până la 30 de zile. Convinge-te de posibilitățile uimitoare ale BlendyGo 3!