Skip to main content

METODE DE PLATĂ

Informații despre plată
AFLAȚI DETALII

Metode de plată disponibile:

Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că sistemul de plată este sigur și ușor de utilizat. Toate datele tranzacțiilor sunt criptate, iar site-ul nostru utilizează un certificat SSL pentru a garanta securitatea. Mai jos veți găsi o listă a metodelor de plată disponibile pe site-ul nostru. Cumpărând de pe BlendyGo.ro, puteți fi siguri că utilizați un site de încredere. În plus, echipa noastră va fi bucuroasă să vă răspundă la toate întrebările.

Plata PayU

PayU este un sistem de plăți online de top, care oferă plăți folosind cele mai populare aplicații bancare.

Plata cu cardul

De asemenea, puteți achita comanda BlendyGo cu cardul, dar vă rugăm să rețineți: acceptăm plăți cu cardul prin intermediul porții PayU. Selectați această opțiune la comandă.

Plata la livrare

De asemenea, puteți plăti în numerar sau cu cardul curierului în momentul livrării – dacă este necesar, selectați această opțiune la completarea formularului de comandă.

Aveți întrebări?

Trimiteți-ne un e-mail la contact@blendygo.ro 

GARANTĂM CALITATEA

Comandă BlendyGo 3 chiar astăzi!

Plasați comanda pe site-ul nostru pentru a vă bucura de o garanție de 2 ani, de un transport sigur și de dreptul de returnare extins până la 30 de zile. Convinge-te de posibilitățile uimitoare ale BlendyGo 3!