Skip to main content

Prin amestecarea ingredientelor potrivite, vă puteți întări organismul și îl puteți susține mai ales în timpul toamnei și iernii. Shake-urile pentru imunitate, ca parte obișnuită a meniului dumneavoastră, sunt un început excelent pentru o dietă sănătoasă, care, împreună cu o cantitate potrivită de somn și exerciții fizice, vă vor da puterea de a lupta împotriva virușilor și bacteriilor.

Sursă naturală de vitamina C

În loc să o cumpărați sub formă de tablete, blanșati legumele și fructele care conțin această vitamină valoroasă. Shake-urile pentru imunitate pe care le puteți prepara într-un blender fără fir vor fi o alternativă naturală și totodată foarte gustoasă la medicamente. Vitamina C poate fi găsită și în fructe precum kiwi sau papaya, precum și în spanac și alte legume cu frunze verzi.

Amintiți-vă, de asemenea, că vitamina C nu numai că stimulează producția de celule albe din sânge responsabile de combaterea infecțiilor. Ea îmbunătățește, de asemenea, absorbția unor componente precum fierul necesar pentru buna funcționare a întregului organism, ceea ce este extrem de important în timpul sezonului de boală.

Condimente și aditivi de îmbogățire

Cine dintre noi nu a băut măcar o dată în viață ceai cu miere și ghimbir la primele semne de răceală! Puteți adăuga cu succes aceste două ingrediente la cocktailul dumneavoastră de imunitate din fructe și legume. Ele se vor potrivi perfect cu, de exemplu, banana, varza kale și sucul proaspăt stors de lămâie și portocale.

De asemenea, puteți adăuga usturoi, la fel de bine cunoscut printre remediile casnice pentru răceală ca și mierea și ghimbirul, la multe cocktailuri de legume și fructe pentru imunitate. În plus, gustul și efectul băuturii vor fi potențate și de turmeric, care are proprietăți antiinflamatorii.

Leave a Reply