Skip to main content

Asociați mâncarea sănătoasă cu pregătiri plictisitoare și ore petrecute în bucătărie? Este timpul să schimbi asta! Acest lucru nu este cu siguranță o problemă pentru cei care folosesc blenderul pentru smoothie și shake BlendyGo. 30 de secunde – de atât este nevoie pentru a pregăti o gustare sau o masă nutritivă pe care să o luați la serviciu, la școală sau la sala de sport.

Există multe aparate de tocat și amestecat pe piață în prezent. Cei care caută un nou echipament de bucătărie au cu siguranță o mulțime de unde alege. Cu toate acestea, cele mai multe dintre mixerele pentru smoothie disponibile se bazează pe soluții similare. BlendyGo, pe de altă parte, este unic. Spre deosebire de majoritatea produselor din această categorie, acesta este portabil și fără fir.

Mixer de cocktail pentru sarcini speciale

Să ne lăsăm purtați de val pentru un moment de fantezie. Imaginați-vă că ceasul deșteptător nu a sunat dimineața și că aveți o întâlnire de afaceri importantă. Ce faceți când vă treziți? Probabil că începeți să alergați nervos în căutarea unei bluze, a unui fier de călcat, a unei căni de cafea. Și, pe deasupra, nu ai timp să pregătești micul dejun decât dacă… Dacă nu ai BlendyGo la îndemână.

Apoi, în doar câteva zeci de secunde, vă puteți pregăti un amestec de smoothie sănătos, gustos și sățios, pe care să îl luați cu dvs. și să îl consumați în drum spre o conferință importantă, la serviciu sau la cursuri. Asta pentru că paharul blenderului de smoothie se dublează ca recipient în care amesteci ingredientele și ca o cutie practică la îndemână care te poate însoți pe tot parcursul zilei. Această soluție ingenioasă și simplă diferențiază produsul nostru de alte sute de produse.

Blenderul BlendyGo este răspunsul nostru la cererea tot mai mare de dispozitive practice, rapide și inteligente pentru prepararea de smoothie-uri nutritive și pline de vitamine și smoothie-uri gustoase.

Calea către un smoothie rapid

Pregătirea unui amestec perfect de fructe, legume, iaurt, fulgi de ovăz sau lapte este o sarcină solicitantă pe care nu orice aparat o poate îndeplini. Pentru un smoothie neted și fără cocoloașe, aveți nevoie de un blender cu puterea, viteza și lamele potrivite. Designerii blenderului pentru smoothie BlendyGo s-au gândit din timp la acest lucru, echipând sistemul cu un set de 6 lame din oțel inoxidabil, care sunt puse în mișcare de un motor cu o viteză amețitoare de 40 000 RPM.

Blenderul pentru smoothie are o capacitate de 550 ml – exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface foamea și pentru a oferi organismului dumneavoastră tot ce este mai bun. De asemenea, are greutatea și dimensiunea optime pentru un produs pe care îl putem lua în aer liber sau la școală.

Cu toate acestea, blenderul nostru portabil pentru smoothie-uri și cocktail-uri are mai multe avantaje pe care nu le veți observa la prima vedere. De exemplu, o singură încărcare prin intermediul cablului USB este suficientă pentru a vă bucura de aparat pentru încă 10 până la 12 utilizări fără a fi nevoie să îl conectați la o sursă de alimentare. Motorul aparatului este, de asemenea, echipat cu o protecție împotriva supraîncălzirii și cu un mecanism de blocare atunci când cupa nu este înșurubată.

Cel mai bine vândut gadget

Ceea ce va atrage cu siguranță atenția este designul unic. BlendyGo este disponibil într-o serie de culori energice și într-o nuanță închisă, ceea ce reprezintă un semn de salut pentru cei care preferă simplitatea. O băutură preparată într-un blender pentru smoothie într-o culoare verde răcoritoare sau într-o nuanță de coral la modă va ridica starea de spirit și va atrage atenția celor din jur asupra unui gadget interesant.

Leave a Reply