Skip to main content

Sunteți adesea departe de casă și nu aveți timp să pregătiți gustări sănătoase înainte de a ieși? Sunteți, de asemenea, preocupat de menținerea unei diete echilibrate și, mai ales, variate? Dacă nu doriți să vă bazați doar pe produsele din magazinele de proximitate, care au adesea ingrediente dubioase, veți aprecia funcționalitatea și designul practic al blenderului fără fir BlendyGo – soluția ideală pentru persoanele ocupate!

Fructe și legume proaspăt amestecate, mereu la îndemână

BlendyGo este unul dintre cele mai puternice mixere portabile pentru pahare disponibile pe piață. Acesta dispune de un motor de 7,4V, 150W și o lamă din 6 piese care se învârte la 20.000 RPM. Astfel, cu acestea puteți mixa cu ușurință fructe precum banane, căpșuni sau citrice, precum și legume rădăcinoase rezistente. Pur și simplu aruncați dimineața în blender bucăți din fructele și legumele alese, adăugați gheață, iaurt sau puțin lapte și savurați smoothie-ul sau shake-ul proaspăt preparat atunci când sunteți departe de casă.

Cel mai mare avantaj al blenderului BlendyGo 3 este tocmai faptul că nu trebuie să fie conectat la priză pentru a combina ingredientele alese și că poate fi băut ca dintr-o sticlă – direct din ceașcă.

Pentru muncă, călătorii și formare profesională

Puteți lua blenderul portabil BlendyGo oriunde mergeți în orice zi. Este ideal pentru a bea un smoothie sau un cocktail proaspăt amestecat în timpul unei pauze la serviciu, în timp ce mergeți cu tramvaiul sau cu trenul, sau în timpul unui antrenament în aer liber sau la sala de sport. Bateria sa de 2000 mAh durează până la 8-12 utilizări, astfel încât puteți prepara cu ușurință nu doar una, ci mai multe băuturi sănătoase din fructe și legume în afara casei. În plus, paharul este fabricat din PVC sigur și foarte rezistent și are o capacitate de 380 ml, ceea ce înseamnă că un smoothie preparat în el poate fi folosit nu doar ca o gustare, ci și ca un al doilea mic dejun sau prânz ușor.

Cu dimensiunile sale compacte, forma practică pentru o manevrare ușoară, motorul puternic și bateria de lungă durată, blenderul fără fir BlendyGo este partenerul perfect pentru cei care doresc să mănânce sănătos, dar care sunt în același timp mereu în mișcare.

Leave a Reply