Skip to main content

Sunteți unul dintre acei oameni care, atunci când se trezesc dimineața pentru a merge la serviciu, iau în grabă orice au la îndemână pentru micul dejun și îl aruncă în geantă în timp ce fug pe ușă? Sau poate că pur și simplu nu ai o idee pentru o gustare rapidă, consistentă și sănătoasă în timpul zilei și ai nevoie de inspirație? Răspunsul la nevoile dvs. este un blender de smoothie fără fir – ideal pentru persoanele ocupate care se angajează să mănânce sănătos. Ne adresăm celor care nu au timp pentru „pregătirea mesei” în fiecare zi!

Blenderul smoothie – care este fenomenul său?

Acesta este un aparat inovator, extrem de comod de utilizat. Acesta are instalat un recipient care se poate închide, din care puteți amesteca direct ingredientele pentru a crea un smoothie delicios. Aici nu trebuie să folosiți mai multe ustensile, nu trebuie să rearanjați ingredientele, nu trebuie să spălați nimic și nu trebuie să vă conectați la o sursă de curent! Îți poți pregăti micul dejun sau o gustare valoroasă pe fugă.

Am proiectat paharul astfel încât să nu se scurgă – astfel încât să puteți arunca blenderul în geantă și să porniți la cucerirea lumii fără griji. Este fabricat din materiale robuste. Bateria este foarte puternică – o singură încărcare este suficientă pentru până la 20 de smoothie-uri, iar puterea este suficientă. Puteți transforma cu succes alimente congelate, frunze, fructe, legume, nuci și substanțe nutritive într-un smoothie sănătos. Lamele puternice pot face față la orice, chiar și la cuburile de gheață.

O soluție convenabilă pentru persoanele ocupate

Pur și simplu turnați câteva fructe congelate, o mână de nuci și turnați lapte sau băutura vegetală preferată sau iaurt de băut într-o cană. Nu există o modalitate mai rapidă de a pregăti un mic dejun care să merite decât un smoothie ca acesta. Pentru un plus de valoare nutritivă, vă recomandăm să adăugați o lingură de nutriție proteică. Aveți apoi o gustare echilibrată: cu carbohidrați (din fructe), cu grăsimi sănătoase (din nuci) și cu proteine (din nutriție și/sau lapte sau iaurt). Datorită faptului că blenderul nostru zdrobește perfect și cuburile de gheață, puteți crea cu ajutorul lui o băutură răcoritoare în zilele călduroase de vară.

Dacă ești o persoană ocupată, blenderul portabil BlendyGo 3 este ceva ce trebuie să fie în bucătăria ta!

Leave a Reply